TJÄNSTER

Din partner i Ventilation, Energi och Inomhusklimatt

easy site maker

VÅRA TJÄNSTER

Vårt företag tillhandahåller följande tjänster

Ventilation

OVK, Funktionskontroll av Ventilation, Injustering av luftflöden, Konsultering, Utredningar/felsökningar.

Energi

Som byggnadsägare idag, är det viktigt att man ser över sin energiförbrukning och ser till att denna effektiviseras, detta sparar både miljö och pengar. 

Inomhusklimat

Är det något som är viktigt för oss så är det inomhusklimatet, detta eftersom Vi svenskar idag spenderar ca 85% av våran tid inomhus.

 1. VENTILATION - OVK, Funktionskontroll av Ventilation,  Injustering av luftflöden,  Konsultering, Utredningar/felsökningar.Try it now!
 2. ENERGI - Som byggnadsägare idag, är det viktigt att man ser över sin energiförbrukning och ser till att denna effektiviseras, detta sparar både miljö och pengar. Här har Vi specialiserat oss och kan hjälpa Er med Styr & Regler, kammarfläktsbyten, takfläktsbyten, driftoptimeringar, LCC:s och mycket, mycket annat också. Allt detta utan att tumma på inomhusklimatet! 
 3. INOMHUSKLIMAT - Är det något som är viktigt för oss så är det inomhusklimatet, detta eftersom Vi svenskar idag spenderar ca 85% av våran tid inomhus. Detta sätter tuffa krav på vårat inomhusklimat, kanske ett av dem tuffaste i världen. Här kan vi hjälpa Er med utredningar och konsultationer, för att få till en bra bostad- och arbetsmiljö. 

  - Temperaturutredningar.
  - Drag i bostad och arbetsplats.
  - Ventilation
  - Komfortkyla
Mobirise