drag and drop web builder

OM OSS

VI TILLHANDAHÅLLER ALL VENTILATIONSLÖSNING

Vi som arbetar på Övent har många års erfarenhet inom ventilation och arbetsmiljöfrågor. Vi vet att ett bra inomhusklimat är viktigt, både för dig som brukare och för dig som arbetsgivare.
Hos oss kan Du alltid förvänta dig ett professionellt bemötande. Hos oss på Övent blir du som kund aldrig bara en i mängden. 
Du som funderar på en nyinstallation eller ombyggnation är varmt välkomna att kontakta oss. Vi kan också ge dig konsultation och rekommendationer om hur Du optimerar just din luftbehandling, detta är Vi proffs på. 
Varmt Välkomna till Övent.


 • Ventilation
 • Energi
 • Inomhusklimat
 1. VENTILATION - OVK, Funktionskontroll av Ventilation,  Injustering av luftflöden,  Konsultering, Utredningar/felsökningar.Try it now!
 2. ENERGI - Som byggnadsägare idag, är det viktigt att man ser över sin energiförbrukning och ser till att denna effektiviseras, detta sparar både miljö och pengar. Här har Vi specialiserat oss och kan hjälpa Er med Styr & Regler, kammarfläktsbyten, takfläktsbyten, driftoptimeringar, LCC:s och mycket, mycket annat också. Allt detta utan att tumma på inomhusklimatet! 
 3. INOMHUSKLIMAT - Är det något som är viktigt för oss så är det inomhusklimatet, detta eftersom Vi svenskar idag spenderar ca 85% av våran tid inomhus. Detta sätter tuffa krav på vårat inomhusklimat, kanske ett av dem tuffaste i världen. Här kan vi hjälpa Er med utredningar och konsultationer, för att få till en bra bostad- och arbetsmiljö. 

  - Temperaturutredningar.
  - Drag i bostad och arbetsplats.
  - Ventilation
  - Komfortkyla
Mobirise